structural health monitoring

Hvorfor bruge et structural health monitoring system?

Ved brug af structural health monitoring er det muligt at få indsigt i den fysiske tilstand og opførsel af dine konstruktioner. Gennem dataindsamling og -analyse kan vores platform visualisere og skabe overblik over dine konstruktioner og deres nuværende og historiske tilstand. At have en digital repræsentation af den strukturelle opførsel kan være en stor hjælp til at træffe de rigtige beslutninger på det rette tidspunkt for at sikre en stabil konstruktion nu og i fremtiden. Kort sagt kan structural health monitoring bruges til at vurdere den aktuelle strukturelle sundhed, estimering af resterende levetid, planlægning af vedligeholdelse og til at forhindre katastrofalt sammenbrud.

Hvordan fungerer det?

Hos KI tilbyder vi en komplet structural health monitoring platform, der dækker alle discipliner, herunder sensorer, dataloggere, kommunikation, idriftsættelse og datalagring, visualisering og analyse. Vores brede udvalg af sensorer giver os mulighed for at levere fysiske målinger af forskellige typer direkte til platformen.
I samarbejde med vores afdeling for byggeri og konstruktion tilbyder vi også eksperimentelle målinger for at levere en testrapport med målinger og indsigt i henhold til dine behov.

structural health monitoring

Brugerflade

  • monitoring software
  • Structural health monitoring software
  • Structural health monitoring software
Vores brugervenlige cloud-baserede monitoreringsplatform bliver sat op og tilpasset så den passer netop dine behov. Vi kan tilføje modeller og tegninger, der repræsenterer dine bygninger og konstruktioner, og vi kan tilpasse grænsefladen til at matche din virksomheds visuelle identitet. Vi sørger for at du får de funktioner du skal bruge - og ikke behøver forholde dig til dem du ikke har brug for.

Kontakt

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt lederen af vores monitoreringsafdeling Kasper Myrtue, eller læs vores brochure.
Image

Kasper Myrtue
Leder af KI Monitorering
kmy@ki.dk
+45 31 41 86 99