Slide Cloud platform

Senmos

KI’s cloud platform Senmos samler alt konstruktions data i skyen med nem adgang via browser. Senmos giver brugerdefinerede visualiseringer med indsigt ind i din konstruktion, dataanalyse redskaber, og datalagring fra Megabyte til Terabyte størrelser. KI’s dataloggere eller eksisterende dataopsamling kan sende sensordata direkte til Senmos for at skabe værdi fra monitorering. Senmos er fuldt skalerbar om der er 2 eller 20000 sensorer kan de samles og visualiseres.


senmos monitorering cloud platform

Data-arkivering

Alt data fra sensorer er altid frit tilgængeligt på KI’s cloud platform Senmos. Data kan visualiseres på grafer fra perioder på 10 år helt ned til millisekunder. Sensorer kan plottes på tidsserie grafer sammen med andre sensorer for at give indblik i sammenhæng og begivenheder på strukturer. Data gemmes i et moderne data warehouse der giver mulighed for at have alt fra Megabytes til Terabytes af data tilgængeligt indenfor sekunder.

Visualiseringer

Der kan vises live værdier og alarmer hen over illustration for at give hurtige overblik over strukturer. Grafer kan opsættes med tekster og billeder for at give indblik ind i den data der skal holdes øje med og sørge for at skabe forbindelse imellem data og strukturen. Data vist er kun værdifuldt hvis det giver forståelse, derfor giver KI’s dataplatform Senmos redskaberne til at lave bruger definerede visninger med illustrationer, beskrivelser og grafer, der hjælper med at formidle data og skabe værdi.


senmos monitorering cloud platform

senmos monitorering cloud platform

Alarmer

Senmos giver mulighed for at sende alarmer over E-mail til alle der er abonneret på en sensor. Ved overskridelse af værdier modtager brugere information om hvor og hvornår alarmen er sket og kan logge ind på platformen for yderligere at undersøge begivenheden. Inde under historiske data visninger vises alarmværdierne på grafer for at det er nemt at overskue hvor en sensor værdi burde ligge indenfor og hvor tæt på grænserne den er.

Data-analyse

I Senmos cloud-platformen er indbygget muligheden for at lave udmattelses beregninger, redskaber til vibrations analyse, auto og krydskorrelationer, mm.

Hos KI samler vi viden fra konstruktionsingeniører, elektroingeniører og computer videnskab for at skabe fulde konstruktions monitorerings systemer. Senmos er en dedikeret platform til konstruktions monitorering og bliver derved hele tiden udvidet med flere redskaber relevante for konstruktioner for at skabe værdi.


senmos monitorering cloud platform

Kontakt

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt lederen af vores monitoreringsafdeling Kasper Myrtue, eller læs vores brochure.
senmos kasper myrtue

Kasper Myrtue
Leder af KI Monitorering
kmy@ki.dk
+45 31 41 86 99