Vores partnere

KI er en del af et netværk af højt specialiserede virksomheder indenfor konstruktion, geoteknik og softwareudvikling. Vi har et stærkt samarbejde inden for gruppen, og vores medarbejdere deltager i opgaver på tværs af virksomhedsgrænser for at sikre, at vores kunder opnår de fulde fordele ved vores stærke netværk.
Image

Optum CE er et søsterselskab til KI dedikeret til udviklingen af avanceret og brugervenligt beregningssoftware. Et af deres banebrydende produkter, OPTUM G3, er et design- og analyseværktøj til simulering af spændinger og strømme i geotekniske strukturer i 3D og inkluderer beregninger af limit analysis til bestemmelse af bæreevne samt mere klassisk elastoplastisk beregning til etablering af f.eks. fuld last-flytningsforhold. Besøg OptumCE.com og få gratis prøveperioder og mere information.

Image

New Nordic Engineering er vores søsterselskab i Reykjavik, som tilbyder ingeniørrådgivning indenfor byggebranchen. I samarbejde med vores islandske kolleger har vi designet adskillige betonbygninger i Island, lige fra enfamilieboliger til større lejlighedsbygninger og hoteller. Besøg NNE.is for at læse mere om disse projekter.