Om KI

Udover det sædvanlige

KI er en rådgivende ingeniørvirksomhed med projekter både i Danmark og udlandet. Vores hovedkompetencer og passion ligger indenfor design og udviklingen af bærende konstruktioner.

Vores rådgivning er kendetegnet af en kultur, der opfordrer til innovation og kreativitet og et hold af ekstremt dygtige og forskelligartede ingeniører, samt specialister indenfor konstruktionsdynamik og monitorering af konstruktioner. Vores primære fokus er værdibaseret rådgivning og en proaktiv tilgang til vores kunder og samarbejdspartnere.

KI blev stiftet i 2009 af Jørgen Krabbenhøft og Einar Ingolfsson i hjertet af København. Navnet KI er en forkortelse af vores tidligere navn "Krabbenhøft & Ingolfsson".

t-pylon test

Arbejdsplads

At arbejde hos KI betyder rig mulighed for medansvar og personlig udvikling. Vi er en relativt lille virksomhed med højt fagligt niveau og kort kommandovej. Vi påtager os gerne de svære og specielle opgaver, og hos os vil du i meget lav grad blive udsat for "sådan plejer vi at gøre".

Vi værdisætter proaktivitet og evnen til at tænke kreativt meget højt. Vi forventer meget af vores medarbejdere, men vi går også højt op i trivsel og arbejdsglæde og muligheden for at indfri faglige ambitioner.

Læs mere om det at arbejde hos KI og se vores ledige stillinger.