offshore ingeniør

K+I byder ny ingeniør med solid offshore-erfaring velkommen på holdet

Sandra Myrtue Nyheder

Vi er umådeligt begejstrede over at have fået Stinne Hede Kallesøe ind som nyeste medlem af vores ingeniørstab. Stinne tilføjer masser af ny viden til vores virksomhed med sine 9 års erfaring fra ISC’s offshore vind-afdeling. Stinne har bl.a. tidligere arbejdet med fuld FE modellering af topsides til vindmølleparker – det vil sige transformerstationer placeret over havets overflade i forbindelse med vindmøllerne. Hun har solid erfaring med statiske beregninger af stålkonstruktioner og alle aspekter og faser af et projekt, og er uden tvivl en stor gevinst for K+I.

Efter 9 år hos ISC havde Stinne brug for luftforandring, og det får hun nu hos os. Stinne vil i første omgang komme til at trække på sin erfaring med stålkonstruktioner i et af vores projekter for SiteCover, men da vi i K+I går ind for forskelligartethed i opgaver og kompetencer, vil hun udover stålkonstruktioner også komme til at prøve kræfter med eksempelvis beton.

Efter lidt over en uge hos K+I har Stinne for længst haft sin debut på bordfodboldbordet og er tilmeldt mandags-morgenmad. Vi er utroligt glade for at have Stinne med ombord og vi ser frem til at lære hende bedre at kende.