Michael Jeilsø betonspecialist senioringeniør

Et varmt velkommen til vores nye betonspecialist Michael Jeilsø

Sandra Myrtue Nyheder

I starten af juli kunne vi i KI byde velkommen til vores nye senioringeniør Michael Jeilsø.

Michael kommer med hele 12 års erfaring fra betonelementbranchen, hvor han har arbejdet som afsnitsprojekterende på fx bjælker, vægge og søjler til alt fra boliger og erhverv til stadioner. At have en på holdet med indgående kendskab til produktion, vil gøre det muligt at tænke optimale løsninger ind tidligt i projekterne, og dermed få en smidigere proces. Michael har været vant til at modtage materiale fra rådgivere, og ser nu frem til selv at kunne være med tidligere i projekterne og få mere indflydelse på deres udformning.

Hos KI kommer Michael til at styrke vores betonafdeling. Han er allerede i gang med de første projekter, som blandt andet inkluderer et hotel i Island og et nyt laboratorie for en større dansk medicinalvirksomhed. På sin tidligere arbejdsplads prøvede Michael kræfter med OPTUM CS, og han glæder sig til at kunne bruge dette revolutionære software i sit arbejde, og endda have direkte adgang til udviklerne fra vores søsterselskab Optum CE.

Michael har allerede fået et godt indtryk af KI og er især glad for det internationale og meget inspirerende miljø. Han sætter pris på de spændende projekter og på den høje fokus på vidensdeling.

Et varmt velkommen til Michael! Vi er enormt glade for at have fået ham med på holdet, og vi glæder os til at lære ham bedre at kende.