konstruktionsingeniør

Fra speciale til jobtilbud: en ny talentfuld ingeniør tilslutter sig teamet

Sandra Myrtue Nyheder

Vi er begejstrede over denne uge at have sagt goddag og velkommen til Giuseppe Sciacca som nyeste medlem af vores ingeniørstab. Giuseppe flyttede fra fra Sicilien til Danmark for at tage din kandidat som bygningsingeniør på DTU BYG. Det han elskede mest ved at studere i Danmark, var det uafhængighedsniveau, han kunne opretholde ved at arbejde som lærerassistent på 5 forskellige kandidatkurser, herunder “Seismic and Wind Engineering”.

Giuseppe skrev sit speciale om emnet “Glass structures subjected to seismic excitations” og fik tilfældigvis vores administrerende direktør Einar Ingolfsson som censor. Einar så både stort talent og stort potentiale i Giuseppe og tilbød ham en stilling, hvilket Giuseppe var glad for at takke ja til. Han er begejstret for at starte sin karriere i en lille virksomhed, der giver ham muligheden for i høj grad at påvirke sine egne opgaver og hurtigt få en høj grad af ansvar.

Giuseppes første opgaver vil være i vores byggeri og konstruktionsafdeling, hvor han vil arbejde med f.eks. svingningskomfortanalyse på en ny bygning i Nordhavnskvarteret i København.