konstruktionsingeniør

Fra studiemedhjælper til fast del af teamet

Sandra Myrtue Nyheder

1. september kunne vi med stor fornøjelse byde Frederik Hvelplund Uhre velkommen som vores nyeste tilføjelse til ingeniørteamet. Frederik har de sidste 2 år arbejdet hos Krabbenhøft & Ingolfsson som studiemedhjælper, hvor han har bidraget til en lang række projekter indenfor både stål, beton og geoteknik bl.a. ved at opbygge FEM modeller, systematisere beregninger i regneark eller programmere smarte løsninger. Frederik har selv givet udtryk for, at han har været glad for den store variation i hans opgaver og muligheden for at bruge viden fra så mange forskellige fag.

Frederik har netop forsvaret sit afgangsprojekt “Estimation of Drag and Inertia Coefficients of Offshore Structures using Operational Modal Analysis” på DTU, hvor han i samarbejde med vores anden forhenværende studiemedhjælper Johan Bech Husgard har undersøgt og simuleret påvirkning fra bølger på off-shore konstruktioner. Projektet blev belønnet med et flot 12-tal, som blot bekræftede vores viden om, at vores studiemedhjælpere er både dygtige og arbejdsomme.

I sin nye rolle som bygningsingeniør kommer Frederik til at arbejde på flere forskellige projekter indenfor både beton, stål og monitorering. Som nyuddannet ingeniør ser vi det i K+I som meget vigtigt, at han får lov til at prøve kræfter med flere afdelinger. På den måde får han en bred viden og indflydelse på hvilken retning han helst vil specialisere sig i.

Vi er både glade og stolte over at have en dygtig ingeniør som Frederik med på holdet.

bygningsingeniør studiemedhjælper
Efter 2 år i virksomheden, kender Frederik allerede vigtigheden af sport og konkurrence.
DHL bygningsingeniør studiemedhjælper
Frederik løb for K+I til DHL allerede ugen før hans officielle start.