senioringeniør konstruktionsingeniør svend broholm

Hjertelig velkommen til Svend Broholm

Sandra Myrtue Nyheder

I december kunne vi med stor glæde byde Svend Broholm velkommen som KI’s første senior-medhjælper. Svend er konstruktionsingeniør og ekspert i beton og geoteknik, og han har gennem sin karriere arbejdet for flere af landets største ingeniørvirksomheder. Han har projekteret alt fra kommercielle bygninger i Ørestaden og højhuse i Nuuk til rensningsanlæg i Peru, og den erfaring han bringer ind i KI er uvurderlig.

Hos KI bidrager Svend som ekspert på vores betonprojekter, men han fungerer også som vejleder for nogle af vores yngre ingeniører, som nyder godt af hans omfattende erfaring med danske normer, byggeskik og fremgangsmåder.

Svend kendte en del til KI i forvejen, da han i sin tid hos Rambøll har arbejdet sammen med flere af vores senioringeniører, og selvom han blev pensioneret, holdt han kontakten og den professionelle nysgerrighed ved lige. Med hans egne ord blev han tiltrukket af ”de spændende projekter, det internationale miljø og den åbenlyse fokus på medarbejderpleje”, så da han blev bedt om at komme forbi til ”en kop kaffe og en snak”, kunne han ikke sige nej. Vi er utroligt glade for at have Svend med på holdet, og han er faldet rigtig godt til.