structural engineer

KI byder ny ingeniør velkommen på afstand

Sandra Myrtue Nyheder

I starten af året kunne vi glæde os over at byde velkommen til Nikolaos Bompotas, selvom vi var nødt til at gøre det online.

Nikolaos kommer fra Grækenland og er for nyligt blevet færdig med sin kandidat fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) med fokus på bl.a. Finite Element modellering. Hans speciale var en kombination af metoderne der bruges indenfor bærende konstruktioner, jordskælvsteknik samt geoteknik udført i samarbejde med COWI’s broafdeling. Specialets fokus var at analysere dynamiske jord-pæle interaktioners påvirkning af pælefundamenter til broer ved brug af en FE-tilgang.

Hos KI bruger Nikolaos sin erfaring med Finite Element-modellering på det nye hospital i Nordsjælland, som i øjeblikket er under opførelse. Desuden får han brugt sine geotekniske kompetencer på Kronløbsø-projektet i København. Nikolaos ser det som et stort plus at arbejde i en mindre virksomhed, hvor han får mulighed for at arbejde på flere projekter og udvikle en bred faglig erfaring.

Nyt hospital Nordsjælland – Rendering © Herzog & de Meuron – Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Selvom det har været underligt at starte sin karriere hjemme fra stuen, er Nikolaos meget glad for at være en del af KI-teamet og føler sig allerede meget velkommen – og i det mindste fik han se kontoret, da han skulle hente sin computer. Vi glæder os alle til at møde ham ansigt til ansigt og introducere ham til vores (under normale omstændigheder) meget sociale virksomhedskultur.