KI byder to nye dygtige medarbejdere velkommen

Sandra Myrtue Nyheder

Vi har for nyligt haft fornøjelsen af at byde velkommen til to nye dygtige medarbejdere: Kasper Struer-Tranberg og Frederik Lybek Lind.
Image

Kasper er teknisk tegner færdiguddannet i 2020 og har erfaring fra store projekter som Kronløbsøen. Han er fascineret af digitalisering og ser frem til at arbejde i en virksomhed som KI, hvor man med hans egne ord ”har handling bag ordene når det kommer til udvikling og ny teknologi”.

Kasper er en del af KI’s Tekla-hold og skal i første omgang arbejde på udvidelsen af produktionsfaciliteterne for en større dansk medicinalvirksomhed.

Desuden arbejder Kasper på at lave en direkte forbindelse mellem Tekla og Robot, som potentielt både kan mindske risikoen for fejl når 3D-modeller ajourføres, og samtidig gøre samarbejdet mellem tegnere og ingeniører tættere og mere effektivt.

Kasper synes godt om at være hos KI både på grund af den behagelige tone medarbejderne i mellem og på grund af det høje faglige niveau, som gør virksomheden både spændende og inspirerende at arbejde i.

Frederik er konstruktionsingeniør uddannet fra DTU i 2018, og startede sin karriere med traditionelt byggeri og mindre projekter, hvor han især har arbejdet med at udvikle intelligente løsninger og automatiseringer af processer. Han har efterfølgende arbejdet i betonelementbranchen hos ABEO, hvorfra han har erfaring med projektledelse og alt fra skitser og økonomi til beregninger og udbud til aflevering.

Hos KI kommer Frederik til at trække på sin dybdegående erfaring med beton, blandt andet på et stort prefab beton-boligbyggeri ved Køge Kyst med underjordisk parkering, hvor han kommer til at arbejde med det nye banebrydende betonsoftware Optum CS.

Image

Det, der især tiltalte Frederik ved KI, var muligheden for at være en del af hele byggeriet i en virksomhed med andre stærkt faglige personer, og at kunne samarbejde med både arkitekter og producenter. Hos KI ser han gode faglige udviklingsmuligheder blandt andet indenfor projektledelse og optimering af processer og ressourcer, og ligeledes en mulighed for at blive certificeret statiker.

Både Kasper og Frederik er allerede faldet godt til på kontoret, og vi kunne ikke være mere begejstrede over at have dem hos os.