rådgivende ingeniører københavn reception partner

KI byder velkommen til 2 nye partnere

Sandra Myrtue Nyheder

Det er med glæde og stolthed at vi byder Pedro Deus og Nuno Martins velkommen som partnere i KI. Udvidelsen af partnerkredsen er et led i KI’s strategiske omstrukturering, men ikke mindst er det en anerkendelse af Pedro og Nunos vigtige roller og fremragende arbejde i KI.

For at fejre begivenheden afholdt vi en reception med mad, drinks og taler. Blandt andet holdt vores direktør Einar Thor Ingolfsson tale, hvor han takkede de nye partnere for deres dedikation og tiltro til KI som en virksomhed med både høj kvalitet og høje ambitioner.

Til Nuno sagde Einar: ” Du har vist dig som en super alsidig, dygtig, hårdtarbejdende og fremadskuende ingeniør – og du har aldrig været bange for at påtage dig en udfordring. Du har ofte foreslået, at KI skulle gå efter de nyskabende projekter, og du har selv implementeret utallige innovative processer og løsninger i virksomheden. Du er vores 10’er på holdet – kan det hele, så længe du får lidt kunstnerisk frihed.”

Til Pedro sagde Einar: ” Det var vigtigt for dig at vi har en stærk faglig profil og at vi vil fremad med firmaet. Du er ambitiøs på firmaets vegne, din egne vegne, men ikke mindst dine kollegaers vegne. Denne ambition er ikke bare faglig – men mindst lige så meget personlig og med dine kollegaers bedste for øje. Dine kollegaer beskriver dig som den der passer på sit hold – tager kampene og sikrer at teamet har arbejdsro. Du leder med eksempel og du går forrest.”

Tillykke både til KI, Nuno og Pedro og må det fremtidige samarbejde blive mindst lige så inspirerende, ambitiøst og givtigt som de sidste mange år har været med jer på holdet.

rådgivende ingeniører københavn reception partner