konstruktions ingeniør

KI har vokseværk – velkommen til Mia og Simon

Sandra Myrtue Nyheder

Fra starten af september kunne vi med fornøjelse byde velkommen til Simon Kjeldgaard og Mia Rømer Simonsen.
Image
Simon er konstruktionsingeniør uddannet fra DTU i 2017. Han har primært arbejdet med stål- og betonprojekter, blandt andet flere hoteller og museer, og har været med i alle faser af projekterne. Han har stor interesse for optimering af processer og hvordan udvikling af nye beregningsprogrammer kan gøre ingeniørarbejdet både hurtigere og smartere. Han har både udviklet egne programmer efter Eurocodes og varetaget virksomhedens brug af eksisterende programmer.

Det der især tiltrak Simon ved KI var, at KI sætter udvikling i højsædet og altid stræber efter at arbejde smartere, ikke hårdere. Hos os kommer han til at bidrage med sin solide erfaring med stål og beton både som projektingeniør og projektleder, i første omgang på udvidelsen af produktionsfaciliteterne for en større dansk medicinalvirksomhed. Han glæder sig til at se hvordan KI adskiller sig fra andre steder og til at kunne bidrage med sin egen viden.

Med flere nye spændende projekter og et stigende antal medarbejdere, er vi vokset så meget at vi har fået brug for en til at holde styr på alt det praktiske og sørge for, at vores ingeniører kan fokusere på det de er bedst til.

Vi har været så heldige at få Mia Rømer Simonsen ind og udfylde rollen som office manager. Mia har solid erfaring fra flere andre virksomheder og brancher. Hun startede sin karriere med en uddannelse som kontorassistent i flyvevåbnet og har senere arbejdet som receptionist og office manager for alt fra forlag til advokater. Mia er en proaktiv problemløser, som elsker at kunne hjælpe sine kollegaer. Hun udfører sit arbejde med grundighed og stolthed og er på kort tid blevet uvurderlig for KI. Mia kommer til at skulle arbejde med alt fra fakturering og planlægning til HR-opgaver og sekretærarbejde, og bliver for mange første kontaktpunkt med KI. Ingeniørbranchen er ny for hende, men hun er hurtigt faldet godt til og nyder de nye rammer. Som hun siger, er ”ingeniører flinke og nede på jorden”, hvilket hun sætter stor pris på.
Image

Hjertelig velkommen på holdet, Simon og Mia!