Jingyuan Wang

Mød vores nye konstruktionsingeniør – velkommen til Yuan

Sandra Myrtue Nyheder

For nylig havde vi fornøjelsen af at kunne byde Jingyuan Wang velkommen som nyeste medlem af vores team af dygtige konstruktionsingeniører. Yuan kommer fra Kina og har studeret i Storbritannien. Hun har en bachelor i Civil Engineering fra University of Liverpool og en kandidat i Structural Engineering fra Imperial College. Siden har hun primært arbejdet med offshore konstruktioner først i London og siden i Dubai. Nu er hun klar til at prøve kræfter med Danmark og med en helt anden gren af ingeniørfaget.

Mens Yuan tidligere har arbejdet meget indenfor geoteknik, kommer hun hos KI til at arbejde med konstruktioner i både stål og beton. Hendes første opgaver er på udvidelsen af produktionsfaciliteterne for en større dansk medicinalvirksomhed. Hun glæder sig meget til at komme godt i gang med opgaverne og til at kunne bruge noget af al den teoretiske viden hun har fra sit studie.

Yuan er allerede faldet godt til, og er godt engageret i firmaets uofficielle skakklub. Vi er enormt glade for at have hende med på holdet.