monitorering softwareudvikler

Ny softwareudvikler starter fra hjemmekontoret

Sandra Myrtue Nyheder

Vi nåede lige akkurat at sige velkommen til vores nye softwareudvikler Morten Helsinghof inden han, som de fleste andre i K+I blev sendt hjem for at arbejde på opfordring fra regeringen. Morten nåede heldigvis med på vores studietur til Island, hvor han mødte sine nye kollegaer og fik en fornemmelse for virksomhedens kultur.

Morten er uddannet softwareudvikler og skal være en del af vores monitoreringsafdeling, hvor han både kommer til at arbejde med udvikling af sensorer samt vores structural health monitoring platform Senmos. Han har tidligere arbejdet med monitorering af termostater og har blandt andet været med til opsætte et system til serverovervågning, lavet programmer til at simulere termostater, udført stress test og optimeret software. Med hans egne ord, er overgangen til at arbejde med sensorer og konstruktionsmonitorering smertefri og spændende.

Morten har taget jobbet hos K+I blandt andet fordi han ønsker at arbejde et sted, hvor han kan være med til at forme arbejdet og have indflydelse på hvordan afdelingen udvikler sig. Han har tidligere prøvet at bygge en afdeling op fra bare to mand til en stor velfungerende afdeling med mange ansatte, og han glæder sig over nu igen at have fået muligheden for at blive nøglespiller i en lidt mindre virksomhed med mere flad struktur og fleksibilitet i medarbejdernes opgaver og roller.

I K+I er vi ikke i tvivl om, at Morten kommer til at styrke vores monitoreringsafdeling og at han kommer til at passe rigtig godt ind på kontoret, når vi alle, forhåbentligt snart, er tilbage.