optumCS beton software

Nyt revolutionerende betonprogram – OptumCS

Sandra Myrtue Nyheder

Vi vil være first-movers indenfor beton, og derfor arbejder vores betonafdeling tæt sammen med vores søsterselskab OptumCE, som netop har udgivet deres nye software Optum Concrete Solutions (OptumCS) udviklet i samarbejde med bl.a. betonelementforeningen.

Krabbenhøft & Ingolfsson er blandt de første virksomheder til at bruge OptumCE’s nyeste software, hvilket betyder at vi kan optimere vores kunders projekter både økonomisk og miljømæssigt uden at gå på kompromis med design og sikkerhed.

OptumCS gør det muligt at regne på betonelementbyggerier på en helt ny måde, fordi programmet bl.a. giver nye muligheder for at medregne hullede facader i eftervisningen af bygningens stabilitet. Desuden har programmet stort fokus på at optimere arbejdsprocessen, så vi som ingeniører kan lægge vores kræfter i designarbejde fremfor dokumentation og regneark.

Beton er det mest anvendte materiale i byggebranchen i dag, men også en af de helt store klimasyndere. Vi er derfor stolte over at være en del af denne bevægelse mod grønnere betonbyggeri, og vi ser frem til fortsat samarbejde mellem OptumCE og vores egne betoneksperter.

optumCS beton software

OptumCE tilbyder en gratis prøveperiode på OptumCS, som kan bestilles fra deres hjemmeside.