temadag om psykisk arbejdsmiljø

Temadag om godt psykisk arbejdsmiljø

Sandra Myrtue Nyheder

Et sundt psykisk arbejdsmiljø er ekstremt vigtigt for KI. Vi gør alt hvad vi kan for at forebygge stress og andre problemer relateret til vores medarbejderes velbefindende, men vi ved også at rådgiverbranchen kan være hektisk. Derfor har vi det sidste år haft et taskforce til se på virksomhedens kultur og det psykiske arbejdsmiljø med det formål at forbedre os selv.

Dette har ført til en ny forbedret virksomhedsstruktur med mere klar ansvars- og rollefordeling, nye guidelines for håndtering og forebyggelse af stress og en styrket arbejdsmiljø organisation.

Som afrunding på forløbet afholdt vi en temadag i SOHO i Kødbyen om godt psykisk arbejdsmiljø med eksterne talere og præsentation af det arbejde vi har udført.

Bjarne Toftegård psykolog
Til temadagen havde vi besøg af erhvervspsykolog Lene Andersen, som har været tilknyttet KI gennem en længere periode som kontaktperson. Hun præsenterede sig selv og hvordan hun arbejder med forebyggelse og behandling af stress. Senere havde vi besøg af ingeniør og psykolog Bjarne Toftegård, som holdt foredraget "Mindre stress, mere overskud."
temadag om psykisk arbejdsmiljø
temadag om psykisk arbejdsmiljø
temadag om psykisk arbejdsmiljø
temadag om psykisk arbejdsmiljø

Til sidst lavede vi gruppearbejde, hvor vi diskuterede idéer til at gøre arbejdspladsen endnu bedre og snakkede om de ting vi synes fungerer godt allerede.

Som afslutning på dagen tog vi ud og spiste lækker thai mad fra Ban Gaw efterfulgt af is fra Ismageriet.

Image
ImageImage
Tak til alle deltagere for en spændende og produktiv dag, og til Lene og Bjarne for to interessante oplæg.