Vores monitoreringsafdeling modtager stort legat fra Innovationsfonden

Sandra Myrtue News

Krabbenhøft & Ingolfsson har arbejdet på avancerede monitoreringsprojekter i lang tid. I løbet af de sidste par år, har vi udviklet en platform, som gør det nemt for vores kunder at overvåge deres konstruktioner både dag til dag med alarmer og på lang sigt, ved at hjælpe med at skifte fra planlagt vedligeholdelse til tilstandsbaseret vedligeholdelse.

Vores sensorer og software bruges i dag bl.a. til monitorering af flere typer konstruktioner som skorstene og broer – eksempelvis Storebæltsbroen. Vi arbejder altid på at finde den bedste løsning til den enkelte konstruktion, så vores kunder får mest muligt værdi ud af deres overvågning.

Vi er nu glade og stolte over at kunne fortælle, at Innovationsfonden har valgt at støtte vores monitoreringsplatform med et legat, som bl.a. kommer til at betyde flere nye tiltag som for eksempel trådløse batteridrevne dataloggere med 4G forbindelse.

Eksempel på et dashboard, som nemt kan tilpasses kundens behov.

Den nye version af vores monitoreringsplatform bliver 100 % cloud baseret uden at gå på kompromis med sikkerhed. Vi har stort fokus på brugervenlighed, så vores kunder kan bruge både deres data og tid bedst muligt.

Data kan vises i kontekst, så den er nem at overskue.