structural engineers

KI’s beton- og stålafdelinger bliver styrket med 3 nye dygtige ingeniører

Sandra Myrtue Nyheder

2021 har været et travlt år for KI indtil videre. Dette har givet os muligheden for at byde ikke bare én, men tre nye dygtige ingeniører velkommen: Stefan Kondic, Cristiana Soares og Pedro Deus, som alle bidrager med stor og værdifuld erfaring til vores virksomhed.

Stefan Kondic

Stefan har en kandidatgrad i konstruktionsdesign fra Univesity of Belgrade i Serbien, hvorfra han dimitterede i 2018. I sit professionelle arbejde, både i løbet af sine studier og i årene efter sin afgangseksamen, udviklede Stefan omfattende færdigheder inden for 3D-modellering, detail-modellering og workshop dokumentation af stålkonstruktioner, samt projektledelse. Hans erfaring kommer hovedsageligt fra olie- og gasindustrien, hvilket er en af grundene til, at han er begejstret for at have sluttet sig til et lille og alsidigt firma som KI, hvor han får en chance for at arbejde på mange forskellige typer projekter.

Med sin erfaring er Stefan en fantastisk tilføjelse til vores 3D-afdeling, hvor han allerede er begyndt at arbejde på et af vores parkeringshuse. I øjeblikket arbejder han stadig fra sit hjemland Serbien, men planlægger at flytte til Danmark så hurtigt som muligt. Vi ser meget frem til at have ham på kontoret og byde ordentligt velkommen, og vi er glade for at have ham hos KI.

Cristiana Soares

Cristiana er fra Portugal og har en kandidatgrad i konstruktionsdesign med fokus på stål- og kompositkonstruktioner fra University of Coimbra, Faculty of Sciences and Technology. Hun har mere end 7 års erfaring med at arbejde med flere højt profilerede projekter inden for både stål- og betondesign, såsom stadioner, lufthavne og store kommercielle og offentlige bygninger over hele verden. Hendes ekspertise spænder over konstruktionsdesign, global og lokal analyse, 3D-modellering og projektkoordinering for blot at nævne nogle få områder.

Selvom Cristiana har boet og arbejdet i både Portugal og London, er hun ikke ny i København, hvor hun har arbejdet i mere end et år, før hun søgte job hos KI. Hun kan godt lide byens tempo og den danske balance mellem arbejde og fritid, og hun blev først og fremmest tiltrukket af KI på grund af vores store og interessante projekter. Hendes omfattende erfaring vil være et stort aktiv for KI, hvor hun nu er begyndt at arbejde på Nordøst Amager skole projektet, hvor hun skal projektere stålbjælker og udføre analyse af personinducerede svingninger. Vi er ekstremt glade for at have hende med på holdet.

Pedro Deus

Med mere end 13 års erfaring er Pedro en både alsidig og dygtig bygningsingeniør og projektleder. Pedro er fra Portugal, hvor han dimitterede med en kandidatgrad i konstruktioner fra Instituto Superior Técnico i Lissabon. Gennem hele sin karriere har han arbejdet med et stort antal internationale højtprofilerede projekter som f.eks. Hovedkvarter for både Google og Bloomberg i London, en intrikat og smuk betonkatedral i Ghana og mange andre komplekse og interessante bygninger over hele verden. Pedro har solid erfaring med både stål- og betonkonstruktionsdesign såcel som projektledelse, programmering og FE analyser.

Pedro kender København godt efter at have arbejdet her i mere end et år, efter at have boet 8 år i London. Han har brugt det meste af sin karriere på at arbejde for store virksomheder, hvorfor han nu er meget begejstret for at slutte sig til et mindre team med større fleksibilitet og en fladere virksomhedsstruktur. I KI træder Pedro ind i rollen som seniorprojektleder, og han har allerede sluttet sig til teamet, der arbejder på Femern Bælt-projektet. Vi er glade for, at Pedro har valgt at tilslutte sig KI, og vi er ikke i tvivl om, at hans erfaring vil være et stort aktiv for virksomheden.

En varm velkomst til vores tre nye kollegaer – vi glæder os til at lære jer bedre at kende, og vi er glade for at have jer hos os.